• Onbeperkt aantal revisiesUw logo en of huisstijl worden dus aangepast naar uw smaak, zonder extra kosten.

 

Meest gestelde vragen

 

Moet ik iets vooraf betalen?

Nee. U betaalt pas op het moment dat u volledig tevreden bent met het ontwerp. Na betaling van de factuur wordt u eigenaar van het ontwerp.

 

Hoe wordt mijn logo aangeleverd?

Uw logo (en evt. huisstijl) krijgt u via de mail. U kunt ook voor een extra vergoeding (+ € 20,-) een CD-rom toegestuurd krijgen met daarop uw logo (en evt. huisstijl) in de verschillende bestandstypes. Uw logo wordt aangeleverd in de volgende bestand types: .jpg, .psd, .eps, .pdf, .ai en .png. Dit zijn de meest gebruikte bestandstypen, waarmee iedere drukkerij (of Vistaprint.nl) uit de voeten kan.

 

Kunt u ook mijn huidige logo restylen?

Jazeker, vriendelijk verzoek om te kiezen voor Pakket 5 wat u vindt in het dropdown menu op het bestelformulier. De kosten hiervoor zijn € 159,00 excl. BTW.

 

Is het logo direct te gebruiken?

Het logo is direct door u te gebruiken, wij leveren u een perfect logo dat u meteen kunt gebruiken voor  professioneel drukwerk, internet en social media.

 

Wat verstaat u onder onbeperkte revisie?

De ongelimiteerde revisierondes houden in dat u ongelimiteerd logos en uw huisstijl kunt finetunen. Dat wil zeggen dat u ongelimiteerd het logo kunt aanpassen, tot het door u gewenste resultaat is bereikt. Wij werken door tot u tevreden bent!

 

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben, die hierboven niet vermeld staan, neem dan direct contact met ons op via info@logo4all.nl.