• Onbeperkt aantal revisiesUw logo en of huisstijl worden dus aangepast naar uw smaak, zonder extra kosten.

 

Huisstijlen voor een scherpe prijs

Verschillende organisaties hebben verschillende huisstijlen. Huisstijlen zorgen voor herkenbaarheid van merken en organisaties. Wilt u uw organisatie of merk ook extra onderscheidend en herkenbaar maken? Logo4All maakt drie of meer concept huisstijlen voor u, tegen een super scherpe prijs. Kijk verder op de site voor meer informatie en vul het bestelformulier in.

Logo4All is graag uw partner bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl. U krijgt dan meerdere concept huisstijlen ter beoordeling, waarvan u er eentje kiest. Als u nog niet helemaal tevreden bent, passen we de huisstijl aan tot we aan al uw wensen voldoen. Naast het ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, reviseren we ook vaak de huidige huisstijl van organisaties.

 

Tevredenheidsgarantie
Bij het maken van huisstijlen hanteren we altijd de 100% tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat we pas factureren als de huisstijl volledig naar uw wens is. Bent u al overtuigd? Vele tevreden klanten gingen u voor en hebben een complete huisstijl bij ons laten maken.

 

Verschillende huisstijlen
Iedere huisstijl is weer anders. Sommige huisstijlen zijn zeer sober en zakelijk, andere huisstijlen zijn speels, kleurrijk en hebben daarmee een jonge uitstraling. Wat wilt u met uw nieuwe huisstijl uitdragen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Logo4All werkt nooit met templates, dus iedere nieuwe huisstijl is uniek.