• Onbeperkt aantal revisiesUw logo en of huisstijl worden dus aangepast naar uw smaak, zonder extra kosten.

 

Huisstijl vormgeven


Als u een nieuwe huisstijl wilt laten vormgeven, is Logo4All de partner die u zoekt. Logo4All zal uw hele huisstijl vormgeven, om zo te zorgen voor perfecte samenhang tussen de verschillende huisstijldragers. Een complete huisstijl in een keer bij een bureau laten vormgeven is bevorderlijk voor de herkenbaarheid van uw merk.

We verstaan onder een huisstijl in ieder geval:

  • Logo
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Enveloppen

Dit zijn de huisstijldragers die we in ieder geval voor u vormgeven. Eventueel kunnen daar in overleg andere dragers aan worden toegevoegd.

 

Onze werkwijze

Bij het vormgeven van een huisstijl hanteren we een werkwijze die garandeert dat u 100% tevreden bent. Dat doen we door onze ontwerpen steeds aan u voor te leggen, te luisteren naar uw feedback en te blijven aanpassen tot u akkoord gaat. U hoeft zelfs pas te betalen nadat u 100% tevreden bent! Al veel klanten gingen u voor en maakten van deze service gebruik.

 

Uniciteit

We gaan bij het vormgeven van een huisstijl altijd voor een unieke, op maat gemaakt huisstijl. Dit houdt in dat we nooit door middel van templates vormgeven, maar echt maatwerk leveren. Uniciteit is zeer belangrijk bij het vormgeven van een goede, onderscheidende huisstijl.